Президентът на САЩ Доналд Тръмп призна, че е блокирал помощ

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп призна, че е блокирал помощ
Коментари Харесай

Тръмп призна, че е блокирал помощ за Украйна

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп призна, че е блокирал помощ за Украйна след информация, че неведнъж е призовавал украинския държавен глава да проверява някогашния вицепрезидент Джо Байдън, осведомят медии.

В централата на Организация на обединените нации американският президент призна избухливата информация за телефонния си диалог с украинския водач Владимир Зеленски. Президентът съобщи, че задържал финансова помощ за Украйна. Той аргументира решението си с това, че не е обвързвано с следствие на Байдън, а по-скоро, тъй като желае други европейски страни да подкрепят финансово Украйна против Русия.

" Искам Германия, желая Франция, желая Европейски Съюз да дават пари ", сподели той при идването си в централата на Организация на обединените нации преди речта си.

Американският общественик увери, че не е имало напън по време на диалога си със Зеленски. Той прикани медиите да ревизират какво " Байдън е направил за сина си ", имайки поради работата на Хънтър Байдън с украинската енергийна компания " Бурисма ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР