Президeнтът на САЩ Доналд Тръмп пристигна днес от Китай във

...
Президeнтът на САЩ Доналд Тръмп пристигна днес от Китай във
Коментари Харесай

Тръмп пристигна във Виетнам, където вече е Путин

Президeнтът на Съединени американски щати Доналд Тръмп дойде през днешния ден от Китай във Виетнам, където ще произнесе дълго чакана тирада за своята визия за международната търговия пред водачите от Азиатско-тихоокеанския район, съобщи Франс прес. Президентският аероплан кацна на интернационалното летище в Дананг за присъединяване в срещата на върха на АТИС - Азиатско-тихоокеанското икономическо съдействие. Виетнам е предпоследният стадий от азиатската обиколка на Тръмп - по-късно той ще посети Филипините.

Поради натоварения си график в Дананг Тръмп няма да има публична среща с съветския президент Владимир Путин по време на форума, съобщи пред кореспонденти прессекретарят на Белия дом Сара Сандърс, представена от Асошиейтед прес, само че добави, че въпреки всичко е допустимо двамата водачи да имат не толкоз официална среща в коридорите на форума в Дананг или по-късно във Филипините.

По-рано прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков сподели пред публицисти, че в Кремъл разчитат на сполучлив свършек на съгласуването на точното време, място и на формата на срещата на двамата президенти. Той удостовери, че е обсъждан вид такава среща да се състои още през днешния ден, само че към този момент "няма координиран някакъв дневен ред ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР