Президентът на САЩ Доналд Тръмп, придружен от съпругата си Мелания,

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп, придружен от съпругата си Мелания,
Коментари Харесай

Голямо сърце! Семейство Тръмп сервира храна в приют за хора, останали без подслон заради Харви

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, съпроводен от брачната половинка си Мелания, дойде в Хюстън, с цел да се срещнат с потърпевши от урагана Харви, който опустоши града и огромни региони от щата Тексас, предадоха международните организации. Двамата помогнаха за сервирането на храната в най-големия подслон в Хюстън за хора, принудени да изоставен домовете си поради бурята. Доналд и Мелания Тръмп прегърнаха, целунаха и си поиграха с деца в обекта с повърхност 65 000 квадратни метра.

Това е второто посещаване на президента на Съединени американски щати в пометения от Харви Тексас. Тръмп изиска от Конгреса да отпусне в началото 7,85 милиарда $ за възстановителните работи. Очаква се договарянията във Вашингтон за бюджета да бъдат сложни, отбелязва Ройтерс.

Това е първото естествено злополучие в Съединените щати, откогато президентът встъпи в служба през януари. Тръмп увери репортерите в приюта, че неговата администрация ще даде бързо финансова помощ на опустошените от бурята региони. " Ще подпишем доста документи, с цел да получим парите ", сподели той.



Тръмп изглеждаше спокоен, до момента в който се снимаше с доброволци и си говореше с хора, настанени в приюта, дружно с губернатора на Тексас, републиканеца Грег Абът. Мелания, с навити ръкави на синята си блуза, прегърна една жена и си побъбри с дете. " Това бе нещо отлично ", разяснява Доналд Тръмп срещите си с деца.

" Благодаря ви, господине ", се чуваше от приюта, до момента в който президентът помагаше за сервирането на храната. Посещението може да има политически нюанс за Тръмп, който бе неодобрен, че при първата си визата в региона, във вторник, не е посочил повече състрадание към потърпевшите, отбелязва Ройтерс.



Агенцията показва, че съгласно изследване, което тя е направила дружно с института Ипсос, 59 % от американците не утвърждават работата на своя президент. По-късно през днешния ден президентът на Съединени американски щати ще посети Лейк Чарлз в Луизиана - другия американски щат, който пострада от Харви.

Mr. Trump can I get a picture... You're so beautiful..oh thank you Jesus
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР