Президентът на САЩ Доналд Тръмп предупреди Северна Корея, че за

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп предупреди Северна Корея, че за
Коментари Харесай

Тръмп предупреди Северна Корея да спре да заплашва САЩ

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предизвести Северна Корея, че за нея е най-добре да спре да насочва повече закани към Съединени американски щати ", тъй като " те ще бъдат посрещнати с огън и гняв, каквито светът в никакъв случай не е виждал ", заяви Асошиейтед прес.

Президентът приказва по време на спонтанен брифинг на неговото частно голф игрище в щата Ню Джърси, където той прекарва отпуската си.

Тръмп прикани страните да бъдат " твърди и решителни " към Северна Корея

" Неговите (на Ким Чен-ун) закани излизат отвън естествените рамки и, както към този момент съм казвал, те ще бъдат посрещнати с огън и гняв, или другояче казано, със мощ, каквито този свят още в никакъв случай не е виждал ", добави Тръмп.

Северна Корея сподели изстрелването на балистичната ракета

По-рано вестник " Вашингтон пост " заяви, базирайки се на отчет на разследващите служби, че КНДР е съумяла да създаде нуклеарни бойни глави, които могат да бъдат сложени на създадените от Пхенян ракети. По данни на разследващите среди, това е следващата крачка на Северна Корея към придобиването на статут на пълноценна нуклеарна страна.

Северна Корея осъди новите наказания на Организация на обединените нации

Според разбор, извършен предишния месец от разследващото ръководство на Пентагона, към днешния ден Пхенян може да разполага с до 60 нуклеарни бойни заряди. Според самостоятелни специалисти, представени от " Вашингтон пост ", тази цифра може би е малко повишена. По тематиката Китай е подготвен да заплати цената за новите наказания против Северна Корея Съединени американски щати и Южна Корея ще оказват оптимален напън над Северна Корея Китай прикани Северна Корея да съблюдава резолюцията на ООН
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР