Президентът на САЩ Доналд Тръмп поздрави руския си колега Владимир

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп поздрави руския си колега Владимир
Коментари Харесай

Тръмп похвали Русия на съвместен брифинг с Путин

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп поздрави съветския си сътрудник Владимир Путин за сполучливото Световно състезание по футбол, преди да продължи към другите тематики, които ще разискват по време на днешната си среща, заяви BBC, представена от БГНЕС.
" Ние (САЩ и Русия) не сме се разбирали доста добре… И ставаме все по-близки в последните 2 години. Да си с Русия е нещо положително, а не нещо неприятно ", сподели американският президент. Тръмп съобщи, че се надява да могат " да създадат нещо " за техния нуклеарен боеприпас.
" Искам да ви поздравя за в действителност положителното Световно състезание, беше едно от най-хубавите ", съобщи Тръмп по време на взаимен брифинг преди началото на диалозите, които закъсняха с 1 час. Той също по този начин показа, че през днешния ден те ще беседват за всичко - от търговия до военни дейности и Китай.
" Ще беседваме по целия набор от тематики - от търговията до военните въпроси, ракетите и нуклеарната тема до връзките с Китай. Малко ще поговорим за нашия общ другар, президента Си " (бел. ред. - Дзинпин), посочи Тръмп.
Путин от своя страна съобщи, че е настъпило времето да се обсъдят на най-високо равнище главните несъгласия сред Русия и Съединени американски щати. " Дойде времето да приказваме всъщност за нашите проблеми по света”, съобщи съветският президент.
Днешната среща е първата отвън интернационалните конгреси сред американски и съветски президент от 2010 година насам.
Брифингът завърши с здрависване и двамата водачи се насочиха към Готическата зала, където срещата им на четири очи стартира.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР