Президентът на САЩ Доналд Тръмп посети щата Калифорния, за да

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп посети щата Калифорния, за да
Коментари Харесай

Американският президент разгледа прототипи на стената с Мексико в щата Калифорния

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп посети щата Калифорния, с цел да прегледа прототипи на стената, която желае да бъде издигната по границата с Мексико, съобщи Ройтерс.

След среща със чиновници на граничната работа на Съединените щати, които му демонстрираха осем разнообразни разновидността на оборудването, Тръмп уточни, че " някои от тях са много положителни, а други - не толкоз ".

" Но когато строим, ние желаеме най-хубавото! Интересното е, че тези, които се отличават като по-добри разновидности, не са най-скъпите - нещо, което ми подхожда ", уточни Тръмп, както и дефинира като " фантастични " високите сред пет и половина и 9 метра и 10 сантиметра, прототипи. Според президента би било добре и стената да бъде транспарантна, с цел да могат граничните патрули да виждат какво се случва от другата й страна.

Американският държавен глава, който посети Калифорния за първи път, откогато стана президент, беше посрещнат от митинги от двете страни на границата.

" Мексико би трябвало да каже на Тръмп, че стената няма да спре мигрантите! Нека не забравяме, че тя единствено ще сътвори разделяне. А към момента има рани, които не са заздравели ", посочи протестиращ от Мексико.
 
" Режимът на Тръмп и Пенс е фашистки! Тази стена е идеологически знак, а освен преграда - тя е паметник на расизма и на превъзходството на бялата раса, както и част от акция за етническо почистване ", безапелационна по време на демонстрацията беше жена, живееща в щата Калифорния.

Демонстрации имаше и " за " издигането на стена.
" Идеята за стената е добра, тъй като даже папата, така наречен Свети отец, е обкръжен от стени. Мексико си има своите стени, Китай също, а за какво ние тук да не държим избрани хора отвън страната? ", попита друга протестираща.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР