Президентът на САЩ Доналд Тръмп похвали Китай днес за неговата

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп похвали Китай днес за неговата
Коментари Харесай

Тръмп заяви, че се уреждат срещи между него и Ким Чен-ун

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп похвали Китай през днешния ден за неговата помощ по севернокорейския въпрос и съобщи, че се уреждат срещи сред него и севернокорейския водач Ким Чен-ун, съобщи Ройтерс.

"Те в действителност ни бяха от огромна помощ на границата със Северна Корея ", сподели Тръмп, визирайки Китай. "Те в действителност бяха страхотни, помагайки ни да реализираме някакво решение ", добави той.

"Срещи сред мен и Ким Чен-ун се уреждат тъкмо в този момент. Мисля, че ще бъде ужасно. Мисля, че ние ще отидем на тях с доста почитание и ще забележим какво ще се случи ", добави той.

Тръмп също по този начин сподели, че комерсиалните "преговори " сред Вашингтон и Пекин вървят добре, влизайки в несъгласие с изказванията на китайски представители по комерсиалния спор сред Съединени американски щати и Китай.

"Постигаме прогрес доста добре, мисля, че ще създадем някои страхотни неща ", сподели Тръмп, допълвайки, че избавянето от нуклеарни оръжия е "много положително за тях, доста положително за всеки ".

Тръмп сподели в понеделник, че възнамерява да се срещне с Ким Чен-ун през май или при започване на юни и че се надява, че диалозите ще доведат до завършек на севернокорейската стратегия за нуклеарни оръжия, на която Вашингтон гледа като на най-неотложна опасност за сигурността си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР