Президентът на САЩ Доналд Тръмп подписа указ, с който се

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп подписа указ, с който се
Коментари Харесай

Тръмп подписа указ със строги санкции срещу Венецуела

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп подписа декрет, с който се лимитират опциите на държавното управление на Венецуела да продава държавни активи и се не разрешава на интервенции с венецуелския държавен дълг на територията на Съединени американски щати, оповестиха ТАСС и Ройтерс.

" Днешният декрет лимитира способността на режима да ликвидира държавни активи по дъмпингови цени за сметка на венецуелския народ. Няма да стоим безучастно, до момента в който активите на Венецуела се разхищават от този подкупен режим и се продават на безценица ", сподели представител на администрацията, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Подписаният през днешния ден декрет затваря още една опция за корупция, която видяхме да се употребява: той лишава венецуелските длъжностни лица от способността да занижават оценки и да разпродават държавни активи против подкупи ", добави източникът.

Решението идва след вчерашните президентски избори във Венецуела, извоювани от настоящия държавен глава Николас Мадуро. Вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс ги дефинира като фарс и ги назова " нито свободни, нито почтени ", отбелязва Франс прес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР