Президентът на САЩ Доналд Тръмп планира да организира в Белия

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп планира да организира в Белия
Коментари Харесай

Тръмп планира прием за 400 гости в изборната вечер

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп възнамерява да провежда в Белия дом банкет за няколстотин посетители след края на гласуването на изборите, оповестява " Ню Йорк таймс ". Според източници от администрацията на Тръмп съветниците на президента са се отказали от проектите да провеждат събитие в " Тръмп тауър " поради рестриктивните мерки, наложени от пандемията, които не разрешават в хотелите във Вашингтон да се събират повече от 50 души в едно помещение. Вместо това в този момент се възнамерява в Белия дом да бъдат поканени 400 посетители, с цел да отпразнуват уместно изборната победа, на която разчита Тръмп, написа Българска телеграфна агенция.

Щабът на претендента за президент от Демократическата партия Джо Байдън в събота осведоми, че след края на гласуването той ще направи послание към нацията. Двамата със брачната половинка му Джил ще бъдат в Уилмингтън, щата Далауер, и към тях ще се причислят кандидатката за вицепрезидент Камала Харис и брачният партньор й Дъглас Емхоф.

Социологическите проучвания дават преднина на Байдън в конкуренцията за президентския пост, нНо оповестена през вчерашния ден анкета на в. " Ню Йорк таймс " и колежа Сиена слага претендента на демократите пред Тръмп в четири решаващи щата, всичките извоювани от настоящия президент републиканец през 2016 година - Пенсилвания, Аризона, Флорида и Уисконсин.

Наблюдателите обаче още веднъж приканват за нерешителност, като дават образеца с вота преди 4 години, когато Доналд Тръмп сервира една от най-големите изненади в американската политическа история, побеждавайки Хилари Клинтън.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР