Президентът на САЩ Доналд Тръмп отрече, че е поискал учителите

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отрече, че е поискал учителите
Коментари Харесай

Тръмп отрича да е искал учителите да бъдат въоръжени

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп отхвърли, че е изискал учителите да бъдат въоръжени, а по-скоро, че е призовал 20% от учителите, които са подготвени да носят оръжия, да имат оръжия в опит да предотвратят по-нататъшни стрелби в учебно заведение.

" Никога не съм казвал " дайте на учителите оръжия ", както беше декларирано в разпространяващите подправени вести CNN и NBC. Това, което споделих, беше да се вгледаме във опцията да предоставяме " скришно носени оръжия на опитни учители с боен или специфичен опит - единствено най-хубавите. 20 % от учителите, доста, биха могли незабавно да отвърнат на огъня, в случай че някой подлудял пристигна в учебно заведение с неприятни планове. Добре подготвените учители също биха могли да попречат на страхливците, които правят това. Много повече активи на доста по-малка цена от охранители. Училище, в което няма оръжия, е магнит за неприятните хора. АТАКИТЕ ТРЯБВА ДА ПРЕСТАНАТ! ", написа Тръмп в " Туитър ".

"... Историята демонстрира, че стрелбите в учебните заведения не престават приблизително към 3 минути. На полицията и на спасителите им лишава сред 5 и 8 минути, с цел да стигнат до мястото на закононарушението. Добре подготвени, движимости с оръжията учители/треньори ще разрешат казуса неотложно, преди идването на полицията. СТРАХОТНО ВЪЗПИРАНЕ! ", добави американският държавен глава в друга обява.

В сряда Тръмп беше хазаин на хора, наранени от стрелбата в гимназията в американския щат Флорида, която докара до 17 жертви и се зарече да предприеме ограничения за попречване на такива произшествия в бъдеще.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР