Президентът на САЩ Доналд Тръмп отправи рядка критика към губернатор

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отправи рядка критика към губернатор
Коментари Харесай

Тръмп с критика към губернатора на Джорджия - заради твърде смел план за коронавируса

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп насочи рядка рецензия към губернатор от Републиканската партия, като изрази мощно противоречие с решението на Джорджия да отвори още веднъж дребния бизнес като салони за татуировки и салони за маникюр, заяви Агенция Франс Прес.
Миналата седмица администрацията на Тръмп изложи проектите си за последователно връщане към естествена работа в Америка, като се съблюдават оптимално здравните инструкции, с цел да се ограничи разпространяването на ковид.
Но Брайън Кемп, губернатор на южния щат Джорджия, и Рон ДеСантис от Флорида, и двамата републиканци като Тръмп, оповестиха по-агресивно облекчение на рестриктивните мерки. Кемп сподели, че от петък разрешава да се отворят още веднъж спортни зали, боулинг, салони за татуировки, бръснари, салони за маникюр и други дребни компании.
На ежедневния си брифинг Тръмп сподели, че " е прекомерно рано " тези предприятия да възобновят активността си.
" Казах на губернатора на Джорджия Брайън Кемп, че не съм склонен изрично с решението му да отвори избрани уреди, които са в нарушаване на насоките на първия стадий за обновяване, издадени предходната седмица. Трябва да има спад в продължение на 14 дни на броя на инфекциите преди наново отваряне ", съобщи американският президент.
" Уважавам го и ще го оставя да вземе своето решение. Бих ли го направил? Не. Бих ги задържал затворени още малко. Искам да защитя живота на хората ", сподели Тръмп.
Още: " Не се вижда завършек на рецесията с ковид, само че Гърция и Южна Корея са отлични образци за добра работа "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР