Президентът на САЩ Доналд Тръмп отхвърли медийни информации, според които

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отхвърли медийни информации, според които
Коментари Харесай

Тръмп за Г-7: Няма напрежение, ръководителите се разбират много добре

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп отхвърли медийни информации, съгласно които има напрежение сред водачите на Г-7, които се събраха през вчерашния ден във френския град Биариц, като посочи, че всички се схващат доста добре, съобщи Ройтерс.

" Преди да дойде във Франция подправените и отвратителни медии споделяха, че връзките с другите 6 страни от Г-7 са доста напрегнати и че двата дни на срещата ще бъдат злополука ", написа Тръмп в Туитър малко преди да се срещне с английския министър председател Борис Джонсън на двустранна среща, отдадена на търговията.

" Е добре, имаме доста положителни срещи, ръководителите се схващат доста добре, а нашата страна стопански се оправя ужасно ", добави той.

Тръмп означи, че Джонсън е верният човек за работата по Брекзита. По думите му, ще има доста огромно комерсиално съглашение с Англия.

Джонсън от своя страна посочи, че чака сложни договаряния със Съединени американски щати, само че че има големи благоприятни условия Обединеното кралство да проникне на американския пазар.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР