Президентът на САЩ Доналд Тръмп отхвърли критиките срещу реакцията си

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отхвърли критиките срещу реакцията си
Коментари Харесай

Броят на жертвите в САЩ намалява за втори пореден ден

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп отхвърли рецензиите против реакцията си на опасността от ковид на фона пандемията в страната, която взе повече от 22 хиляди жертви.

" Ако Фалшивите Новини които Опозиционната Партия стартира с всички сили споделят, че Президентът Тръмп е " пренебрегнал ранните предизвестия за опасността ", тогава за какво Медиите и Демократите ме подлагаха на критика остро, когато вкарах Забрана за Пътувания от Китай? " Прекалено рано и излишно ", споделиха те. Корумпирани Медии! ", написа Тръмп в Туитър.

Американските медии разясняват, че в Съединени американски щати има все по-силни опасения от метода, по който Белият дом се отнесе към първите признаци за приближаваща пандемия.
Правителството от време на време омаловажаваше риска за Съединени американски щати и не съумя да подсигурява съществуването на задоволителни медицински ресурси. Доналд Тръмп даже дефинира опасността от епидемията като подправена вест.

Броят на жертвите понижава

Коронавирусът взе нови 1514 жертви в Съединени американски щати за последните 24 часа, като броят на жертвите понижава за втори следващ ден, демонстрират оповестените нощес данни.
Съединени американски щати означиха 1920 жертви в събота и 2108 в неделя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР