Президентът на САЩ Доналд Тръмп определи като опит за преврат

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп определи като опит за преврат
Коментари Харесай

Тръмп: Опитаха преврат срещу мен

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп дефинира като опит за прелом следствието на ФБР за негов сговор с Русия по време на президентските избори преди три години, заяви Fox News.

Вече излезе отчетът на специфичния прокурор Робърт Мълър. В него беше открито, че няма доказателства за връзка на Тръмп с съветското държавно управление.

„ Това беше нелегално следствие. То стартира нелегално и всичко към него беше нелегално. Това беше опит за прелом. Нямаше скришен сговор, нито възпрепятстване на правораздаването “, съобщи Тръмп.

Той дефинира заключението на Мълър като своя победа.

В момента основният контрольор на американското министерство на правораздаването Майкъл Хоровиц проверява хипотетична корист на ФБР със Съда за наблюдаване на външното разузнаване.

Разследването се концентрира върху потреблението на досие, предадено от английски сътрудник, с цел да се подсигури подслушването на съветника от предизборния щаб на Тръмп Картър Пейдж. Самото досие съдържаше данни за връзки на Тръмп с съветски представители. Смята се, че сътрудникът, който го е изготвил, е бил финансиран от предизборната акция на Клинтън.

Докладът би трябвало да бъде формиран до няколко месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР