Президентът на САЩ Доналд Тръмп официално откри кампанията си за

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп официално откри кампанията си за
Коментари Харесай

Тръмп поиска втори президентски мандат, за да остане Америка велика

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп публично откри акцията си за втори президентски мандат през 2020 година, чието мото е  " Да запазим Америка велика ", предадоха организациите. " Ако желаете да приключите с тази корумпирана система един път вечно, елате на 3 ноември следващата година и гласувайте, гласувайте, гласувайте ", съобщи той пред близо 20 000 свои последователи, събрали се в спортна зала в Орландо, щата Флорида. " Ние ще продължим да вършим Америка още веднъж велика и след това в действителност ще запазим Америка велика ", съобщи Тръмп, който съществено изостава в социологическите изследвания преди редица кандидат-президенти от Демократическата партия. 

Пред последователите си Тръмп изтъкна доброто положение на американската икономика; отбеляза, че е укрепил въоръжените сили, че е наложил наказания на Русия, като е дал различни източници за доставка на енергоносители на цяла Европа. Той предизвести, че демократите " желаят да ви унищожат, желаят да унищожат нашата страната такава, каквато я познаваме ". През втория си мандат Тръмп има желание да бъде открито лекуване за рак и СПИН, както и да бъде подготвен пътят за изпращане на американци на Марс.

Междувременно американски сенатори желаеха президентът на Съединени американски щати да изясни за какво Пентагонът изпраща хиляди военни към Близкия изток против Иран, като му подсетиха, че Конгресът не е обявявал война на тази страна. Тръмп пък разгласи, че номинира за началник на Пентагона сегашния министър на сухопътните сили Марк Еспър, след като сегашният Патрик Шанахан оттегли кандидатурата си по персонални аргументи. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР