Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви в профила си в

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви в профила си в
Коментари Харесай

Тръмп праща още войници на границата да спират нашествието от Мексико

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи в профила си в " Туитър ", че на границата с Мексико се изпращат още американски бойци, с цел да стопират притока на хора, който той дефинира като " опит за настъпление на незаконни " в страната.

Тръмп добави, че прекъсването на керваните от мигранти от Централна Америка ще бъде доста по-лесно и по-евтино, в случай че има погранична стена.

" Още бойци се изпращат на южната граница за прекъсване на опитите за настъпление на незаконни, посредством огромни кервани, в нашата страна. Ние спряхме предходните кервани, ще спрем и тези. Със стена това щеше да е доста по-лесно и по-евтино. Строи се! ", акцентира Тръмп, имайки поради пограничната стена.

В друга обява в " Туитър " по-рано той предизвести, че стената на границата с Мексико ще бъде издигната " по един или различен метод ".

Въпросът за сигурността на границата беше повода за най-продължителното затваряне на федералното държавно управление на Съединени американски щати в историята, което завърши предходната седмица, откакто Тръмп се съгласи да отвори още веднъж държавното управление за три седмици, само че договорката му с демократите не включваше 5,7 милиарда $, за които той упорства да се заделят за граничната стена.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР