Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че е възможна среща

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че е възможна среща
Коментари Харесай

Доналд Тръмп обяви за предстояща много важна среща с Владимир Путин

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че е допустима среща с съветския водач Владимир Путин по време на сбирката на върха на Азиатско-Тихоокеанското икономическо съдействие (АТИС) във Виетнам. " Това е доста значимо пътешестване. Ние може на се срещнем с Путин. Това е доста значимо. Те могат да ни оказват помощ със Северна Корея и Сирия. Трябва да поговорим и за Украйна ", съобщи Тръмп в изявление за Fox News.

В края на октомври от Белия дом обявиха за подготвеност на Тръмп да се срещне с Путин по време на срещната на върха на АТИС, която ще се организира във Виетнам от 6 до 11 ноември. В Кремъл също не изключват опцията за среща сред Путин и Тръмп. Както разясни представителят на президента Дмитрий Песков дневния ред към този момент се съгласува. 

" Действително, в този момент съгласуваме и откакто съгласуваме взаимно всички елементи,, незабавно ще ви осведомяваме ", сподели през днешния ден пред публицисти Дмитрий Песков, представен от информационните организации.  Представителят на Кремъл също по този начин означи, че всеки контакт сред Путин и Тръмп е значим. По думите на Песков срещата е от извънредно огромно значение " за всички интернационалните проблеми ". 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР