Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че би връхлетял дори

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че би връхлетял дори
Коментари Харесай

Тръмп: Бих връхлетял в училището във Флорида дори и без оръжие


Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че би връхлетял даже и невъоръжен в учебното заведение "Марджъри Стоунмен Дъглас" във Флорида, където 17 души бяха убити по-рано този месец, стига да предотврати нещастието.

"Наистина имам вяра, че бих влезнал там даже и да нямах оръжие", увери Тръмп групата от щатски губернатори, които бяха поканени на среща в Белия дом, само че по-късно добави, че "не се знае (какво би станало), до момента в който не се наложи".

Изявлението на Тръмп бе обвързвано с рецензиите му против въоръжения охранител на образователното заведение, който той назова "страхливец", задето не се е намесил и не е спрял всеобщата пукотевица в Паркленд. По неговите думи дейностите на подчинените на шерифа на Брауърд Каунти също са били "откровено отвратителни".

"Начинът, по който действаха е позорен", разяснява още Тръмп.

В рамките на срещата Тръмп добави, че по-рано се е срещнал с ръководителите на Националната оръжейна асоциация и им е напомнил нуждата от инспекция на евентуалните купувачи.

"Ако се натъкнем на психо, не желая той да има оръжие", безапелационен бе Тръмп, само че и съобщи изрично, че "няма по-голям последовател на Втората корекция от него и по-голям почитател на Националната оръжейна асоциация". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР