Президентът на САЩ Доналд Тръмп обмисля нови санкции срещу Русия,

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обмисля нови санкции срещу Русия,
Коментари Харесай

САЩ не са готови със санкциите срещу Русия, която предварително уведомила Дамаск за ударите

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп обмисля нови наказания против Русия, до момента в който в това време Сирия твърди, че авансово е била известена от Москва за офанзивата на Запада, оповестява " Ройтерс ".

Белият дом разгласи, че обмисля спомагателни наказания против Русия след офанзива с химически оръжия в Сирия, само че към момента не е взето дефинитивно решение.

Според " Индипендънт " коментарът на представителя на Белия дом Сара Сандърс е в несъгласие с изявлението на посланика на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли, която през вчерашния ден разгласи, че Съединени американски щати ще наложат наказания на Русия в понеделник.

" Обсъждаме спомагателни наказания против Русия и решение ще бъде взето в близко бъдеще ", разясни представителят.

Днес представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че Москва преглежда глобите на Съединени американски щати като форма на нелоялна конкуренция и всеки отговор ще бъде в сходство с съветските ползи.

Междувременно почитан представител от районен съюз, подкрепящ Дамаск, съобщи, че сирийското държавно управление и съдружниците са евакуирали базите с помощта на предизвестие от Русия.

Припомняме, в събота сутринта Съединени американски щати, Англия и Франция нанесоха удари по обекти на сирийската войска.

" Поехме удара. Предварително бяхме предизвестени за удара от руснаците...и всички военни бази бяха евакуирани няколко дни по-рано. Оценяваме материалните вреди ", посочи източникът. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР