Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща днес възможно най-добрия план

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща днес възможно най-добрия план
Коментари Харесай

Тръмп обеща супер план за икономическо възстановяване след изборите

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде обещание през днешния ден допустимо най-хубавия проект за икономическа помощ, само че след изборите на 3 ноември, предават международните информационни организации.

Републиканецът Тръмп упрекна демократите, които управляват Камарата на представителите, че не договарят добросъвестно.

"След изборите ще реализираме най-хубавия проект за възкръсване (на икономиката), който в миналото сте виждали, защото мисля, че (ние, републиканците,) ще си върнем (долната) камара " на Конгреса от демократите, увери той.

Тръмп разкритикува председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси, че "иска да избави неприятно ръководени и белязани от престъпност градове и щати, (контролирани от демократите) ", и я упрекна, че не желае "да помогне на хората ".

Президентът републиканец, който се бори за преизбиране на 3 ноември, и демократката Пелоси се упрекват взаимно за задънената улица към подготвяния огромен пакет на стойност към 2 трилиона $ за стимулиране на американската стопанска система, потърпевша тежко от пандемията от новия ковид.

В края на март демократите и републиканците в Конгреса договориха незабавно великански проект за икономическа помощ в размер на 2,2 трилиона $, който включваше помощи за безработица от 600 $ седмично.

Той обаче изтече в края на юли. Оттогава договарянията сред двете водещи американски партии за нов проект със тласъци са в задънена улица, макар че съгласно специалисти той е нужен за възкръсване на икономическата интензивност, предават още организациите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР