Президентът на САЩ Доналд Тръмп номинира Ейми Кони Барет за

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп номинира Ейми Кони Барет за
Коментари Харесай

Доналд Тръмп официално обяви номинацията си за Върховния съд на САЩ

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп номинира Ейми Кони Барет за нов висш арбитър в Съединени американски щати. Тръмп направи известието за номинацията в Розовата градина на Белия дом, съобщи БГНЕС, базирайки се на CNN.
CNN заяви в петък, че Тръмп има намерение да номинира Барет, базирайки се на няколко републикански източника на високо равнище.
 Върховният съд в Съединени американски щати блокира Тръмп за незабавната депортация на незаконни мигранти Върховният съд в Съединени американски щати блокира Тръмп за незабавната депортация на незаконни мигранти
Върховният съд на Съединени американски щати блокира депортирането на незаконни мигранти. Решението на американския президент целеше да отстрани отбраната на с...
Според евентуалния график на Сената, чуването за потвърждаване на Барет може да стартира на 12 октомври. Евентуалното гласоподаване за дефинитивно удостоверение в Сената би трябвало да бъде преди изборния ден.
Назначението е третото в президентството на Доналд Тръмп и може да помогне за циментиране на консерваторите във Върховния съд за цяло едно потомство - тъй като по този начин ще има 6 от 9 съдии, назначени от републиканците.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР