Президентът на САЩ Доналд Тръмп не смята, че севернокорейският лидер

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп не смята, че севернокорейският лидер
Коментари Харесай

Тръмп не смята, че Ким има връзка със смъртта на американския студент

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп не счита, че севернокорейският водач Ким Чен-ун има пръст в неприятното отношение към американския студент Ото Уормбиър, който умря след арест в Северна Корея, съобщи Асошиейтед прес, представен от Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Ким персонално споделил на Тръмп при преди малко завършилата им среща във виетнамската столица Ханой, че не е знаел за случая. " Вземам думите му за чиста монета ", споделя Тръмп.

Студентът от Охайо във Вирджинския университет бе наказан на 15 година тежък труд в Северна Корея през 2016 година по съмнение, че е откраднал агитационен постер. Той умря през юни 2017 година малко откакто бе пуснат и изпратен в родината му в положение на кома. Неговите родители считат, че е бил малтретиран от севернокорейските управляващи.

След трагичния завършек на този случай Тръмп го употребява за акция против нарушаванията на човешките права в комунистическата страна. По-късно той смекчи тона по отношение на режима в Пхенян, преди да се сближи с Ким, показва АП.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни новин
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР