Президентът на САЩ Доналд Тръмп не отстъпва от тезата си

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп не отстъпва от тезата си
Коментари Харесай

Тръмп имал доказателства за лабораторен произход на COVID-19

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп не отстъпва от тезата си за китайска диря в произхода на новия ковид. Той съобщи, че Съединени американски щати имат доказателства, че COVID-19 произлиза от лаборатория в Ухан, оповестява  РИА Новости.

На събитие в Белия дом през вчерашния ден Тръмп съобщи, че е видял доказателства, които са му вдъхнали " висока степен на убеденост ", че вирусът произлиза от Уханския институт по вирусология.

" Да, да, видях ", отговори Тръмп на въпрос дали е видял доказателства, които да поддържат тази теза. Той обаче отхвърли да разкрие детайлности като се базира на следствена загадка. " Нямам право да ви кажа това ", сподели американският президент.  

В същото време канцеларията на шефа на американското национално разузнаване популяризира през вчерашния ден заключения от следствие досега, което заключава, че новият вид ковид не е основан изкуствено или генетично модифициран.

Междувременно, в интервю за американската телевизия CNBC ръководителят на Европейска комисия, Урсула фон дер Лайен поддържа апелите за следствие на произхода на COVID-19
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР