Президентът на САЩ Доналд Тръмп написа името си на новопостроен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп написа името си на новопостроен
Коментари Харесай

Тръмп посети стената, изграждана по границата на САЩ с Мексико

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп написа името си на новопостроен сектор от стената по границата с Мексико, определяйки я като " система за сигурност от международна класа ", която ще бъде на практика невъзможна за прекосяване, съобщи Асошиейтед прес.

Тръмп обиколи секция от стената наоколо до Сан Диего. Това не е първото му посещаване в региона - през март 2018 година той прегледа прототипи на стената, които управляващите по-късно унищожиха, с цел да разчистят място за 22,4 км стена от цялостни с бетон стоманени тръби. Строежът към момента продължава, отбелязва АП.

Преди началото на този градеж границата край Сан Диего се защитаваше от стоманени листове, които елементарно се пробиваха с горелка, и втора стена, която можеше да се пробие с мощни триони.

Марк Морган, и. д. шеф на митническата работа, съобщи пред медиите, че Тръмп е разговарял с специалистите по границата, с цел да чуе от какво се нуждаят те.

Президентът на Съединени американски щати акцентира, че стената всмуква топлота и " върху нея може да се изпържи яйце ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР