Президентът на САЩ Доналд Тръмп може да подлежи на импийчмънт

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп може да подлежи на импийчмънт
Коментари Харесай

Тръмп може да подлежи на импийчмънт, заяви Нанси Пелоси

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп може да предстои на импийчмънт поради възпрепятстване на правораздаването и прикриване на нарушавания, съобщи ръководителят на долната камара на Конгреса Нанси Пелоси , представена от Ройтерс.

" Фактът е, че е напълно ясно, че този президент попречва правораздаването и е зает в прикриване на (нарушения) - и това може да е закононарушение ", поради което би трябвало да стартира процедура за неговото премахване, сподели Пелоси на събитие, спонсорирано от Центъра за американски напредък - демократична активистка група.

По-рано през днешния ден Тръмп приключи ненадейно от дълго време планувана среща с председателката на следената от демократите Камара на представителите и с Чък Шумър, водача на демократическото малцинство в Сената.

" Моля се за президента на Съединените щати и се апелирам за Съединени американски щати ", сподели Пелоси след неуспеха на диалозите. Тя означи, че Тръмп " не е на висотата на предизвикването, пред което сме изправени ". " Той преди малко пропусна опция ", добави Пелоси след прекратяването на срещата.

По-рано през днешния ден ръководителят на Камарата на представителите упрекна президента, че прикрива нарушавания, поради възпрепятстването на следствията за възможна интервенция на Русия в негова изгода на изборите през 2016 г.-->
 БГНЕС, списък
Тръмп отхвърли обвиняванията и прикани демократите да прекратят неоснователните си, по думите му, следствия и вместо това да работят с него по целите на страната. В мнения в Twitter американският президент упрекна водачите на партията, че " раздират Съединени американски щати ". " Не можете да разследвате и да законодателствате по едно и също време ", акцентира той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР