Президентът на САЩ Доналд Тръмп може да отлети от Белия

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп може да отлети от Белия
Коментари Харесай

Тръмп планира грандиозен филмов финал при оттеглянето си със заявка да се завърне

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп може да отлети от Белия дом с хеликоптер в деня на встъпването в служба на демократа Джо Байдън, оповестява " Фокус ", базирайки се на информация от американския политически портал Axios. Според източници на изданието, по-късно Тръмп ще се качи на аероплан на Air Force One и ще отиде на политически протест във Флорида, където ще приказва с последователите си.

Планът на президента като " величествен край като във филм ". Отбелязва се, че във Флорида Тръмп може да разгласи желанието си да се кандидатира още веднъж за президентския пост през 2024 година.

Порталът има вяра, че напускането от поляната на Белия дом ще разреши на Тръмп да избегне " митинги ", " продан на любезности " с новия президент Байдън, както и да остане в Белия дом, до момента в който съперникът му поставя клетва. От щаба на Тръмп отхвърлиха да разясняват вероятните проекти на президента.

" Когато президентът Тръмп има изказване по отношение на проектите си за 20 януари, той ще ви уведоми ", съобщи на собствен ред представителят на Белия дом Джъд Дир. На 3 ноември в Съединени американски щати се организираха президентски избори. По предварителни данни печели претендентът от Демократическата партия - някогашният вицепрезидент Джо Байдън. Тръмп към момента не е признал провалянето си и желае преразглеждане на резултатите от гласуването в съдилищата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР