Президентът на САЩ Доналд Тръмп може да ограничи контактите си

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп може да ограничи контактите си
Коментари Харесай

Тръмп може да се изолира от Пенс

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп може да ограничи контактите си с вицепрезидента Майк Пенс в близко време като защитна мярка, оповестиха осведомителните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Говорителката на Пенс Кати Милър даде позитивен тест за ковид на 8 май. Ден преди този момент се разбра, че е инфектиран и боен от подразделението на Военноморските сили на Съединени американски щати, който работи в Белия дом.

На Тръмп и Пенс, както и на техните сътрудници се вършат проби за ковид всеки ден. Тръмп заяви, че тестванията на вицепрезидента Майк Пенс през последните два дни са негативни. " Той е в доста добра форма ", сподели Тръмп, само че не изключи опцията контактите му с Пенс да бъдат лимитирани в близко време като защитна мярка.

В понеделник стана известно, че всички работещи в Западното крило на Белия дом, където се прави ежедневната работа на администрацията на президента, ще би трябвало да носят маски в постройката.

По данни на университета " Джонс Хопкинс " броят на инфектираните с ковид в Съединени американски щати надвишава 1,34 милиона души, а смъртните случаи са 80 087.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР