Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза днес, че идната седмица

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза днес, че идната седмица
Коментари Харесай

Тръмп обяви кога ще се разбере дали той ще се срещне с Ким Чен Ун

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели през днешния ден, че идната седмица ще се реши дали ще се състои или не историческата му среща със севернокорейския водач Ким Чен-ун, планувана за 12 юни в Сингапур, съобщи Франс прес, цитирана от Блиц. 

" За Сингапур, ще забележим. Може и да стане. Наистина може да стане. Но по този начин или другояче ще знаем идната седмица за Сингапур ", сподели Тръмп в градината на Белия дом.

" Един ден, на някоя дата, това ще стане. Може и да е на 12 юни. Ще забележим ", продължи президентът, представен от Франс прес. За първи път през вчерашния ден той загатна, че е допустимо срещата да бъде отсрочена или анулирана. Според Ройтерс днешното му изказване ускорява подозренията дали плануваната среща с Ким ще се състои идния месец в Сингапур.

По-рано през днешния ден държавният секретар Майк Помпейо сподели, че от Ким Чен Ун зависи дали срещата ще се състои, съобщи Франс прес. " Той изиска тази среща, президентът се съгласи да се срещне с него и аз съм изпълнен с вяра, че срещата ще се състои ", сподели Помпейо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР