Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че ще приеме мирно

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че ще приеме мирно
Коментари Харесай

Тръмп: Мирно ще предам властта, ако изборите са честни

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели, че ще одобри спокойно предаване на властта.

Той въпреки всичко не пропусна да добави, че е подготвен да го направи единствено при положение на " почтени " избори, съобщи АП.

Агенцията подчертава, че това е била позицията при втория президентски спор сред Тръмп и Байдън.

" Отговорът е " да " , разкри Тръмп по какъв начин ще напусне Белия дом, само че изясни, че желае да се проведат почтени и транспарантни избори, с цел да се направи това.

" Те шпионираха мощно моята акция и се пробваха да смъкват съответно определен президент ", сподели Тръмп, припомняйки абсурда с съветската интервенция при избирането му преди 4 години.

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън, който се кандидатира против президента Доналд Тръмп на президентските избори през 2020 година, съобщи, че няма да употребява изключителни заповеди за осъществяване на политиките си, тъй като " не можете да употребявате изпълнителни заповеди, в случай че не сте деспот ".

Коментарите пристигнаха, когато го попитаха за данъчната му политика и дали тя ще бъде приоритет. Байдън сподели, че ще зависи от гласовете в Конгреса, само че акцентира, че повишението на налозите ще помогне на американската стопанска система да пораства повече , в сравнение с би било при втори мандат на Тръмп.

Тръмп подписа съвсем 190 изключителни заповеди за четирите си години на президент, защото се сблъска с някои компликации в разграничен Конгрес. За съпоставяне, президентът Барак Обама подписа 276 такивазаповеди през осемте си години в Белия дом.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР