Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази съмнения, че има нужда

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази съмнения, че има нужда
Коментари Харесай

Тръмп: Не ни трябват повече войски в Близкия изток

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп изрази подозрения, че има потребност от изпращане на още американски войски в Близкия изток, с цел да се противодейства на Иран, съобщи Ройтерс, цитирайки изказване на президента пред медиите, написа Fakti.bg.

``
реклама

Очаква се Тръмп да се срещне с представители на Пентагона, с цел да разиска въпроса. Американски военни обсъждаха изпращането на още 5000 бойци в Близкия изток заради напрежението с Техеран.Тръмп акцентира, че е подготвен да изпрати още бойци, в случай че е належащо.

Президентът на Съединени американски щати съобщи, че силите за сигурност ще наблюдават деликатно " Американския талибан " Джон Уокър Линд, който беше освободен от пандиза през вчерашния ден.

Тръмп добави, че се е съветвал с адвокати дали може да се попречи на освобождението му и те са му споделили, че това е невероятно.

Линд не се е отказал от възгледите си, акцентира президентът на Съединени американски щати, изразявайки неодобрение от освобождението му.

Въпросът за китайската телекомуникационна компания Хуавей може да бъде организиран в вероятно бъдещо комерсиално съглашение с Китай, добави Тръмп. Той дефинира компанията като " доста рискова ".

Президентът на Съединени американски щати добави, че чака бързо привършване на комерсиалната война с Китай, макар че не са планувани нови договаряния на високо ниво сред двете страни. " Това се случва, случва се бързо и мисля, че нещата евентуално ще се случат бързо с Китай, тъй като не мога да си показва, че те може да са удовлетворени хиляди компании да напущат техните крайбрежия и да се местят на други места ", съобщи Тръмп. Той не даде никакви доказателства за сходно всеобщо отдръпване на компании.

Тръмп дава 16 милиарда $ помощ на фермерите, наранени от неговата комерсиална политика, което сочи, че комерсиалната война сред Съединени американски щати и Китай евентуално няма да завърши скоро.

Министърът на земеделието Сони Пърдю съобщи, че първата част от сумата ще бъде преведена през юли или август.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР