Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази подкрепа за излизането на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази подкрепа за излизането на
Коментари Харесай

Какво се договориха Доналд Тръмп и Тереза Мей?

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп изрази поддръжка за излизането на Англия от Европейски Съюз и сподели, че по-късно Вашингтон и Лондон ще могат да сключат " феноменална комерсиална договорка ", съобщи Ройтерс.

 
Мисля, че Брекзит ще се случи, и той би трябвало да се случи, съобщи Тръмп на взаимна конференция с английската премиерка Тереза Мей. Той изрази убеденост, че Съединени американски щати и Англия могат да сключат " феноменална комерсиална договорка " след Брекзит.
 
Съюзът сред Съединени американски щати и Англия е най-великият, който светът в миналото е виждал, сподели Тръмп.

 Доналд Тръмп и Тереза Мей приказваха на взаимна конференция, откакто английската премиерка одобри американския президент в резиденцията си в Лондон Gulliver/Getty Images
Американският президент съобщи, че водачът на лейбъристката съпротива във Англия Джереми Корбин е изискал среща с него , само че той е отказал. Тръмп назова Корбин " до известна степен отрицателна мощ ".-->
 
Съединени американски щати и Англия са решени да не разрешат на Иран да се снабди с нуклеарно оръжие , даде да се разбере американският президент. Той още веднъж прикани съдружниците от НАТО да усилят разноските си за защита.

 
Тереза Мей похвали " скъпоценната и дълбока " специфична връзка сред Съединени американски щати и Англия . В същото време Мей призна за разлики с Тръмп за климатичните промени и Иран, съобщи Асошиейтед прес. Агенцията напомня, че Англия продължава да поддържа Парижкото съглашение за ограничение на световното стопляне, от което Тръмп изтегли Съединените щати. Лондон продължава да поддържа и интернационалната договорка за иранската нуклеарна стратегия, която бе отхвърлена от американския президент.
 
" Сътрудничеството и компромисът са основата на мощните съюзи ", сподели Мей на Тръмп. Двамата приказваха на взаимна конференция , откакто английската премиерка одобри американския президент в резиденцията си в Лондон.
 Тръмп и Мей Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР