Президентът на САЩ Доналд Тръмп използва Туитър, за да обяви,

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп използва Туитър, за да обяви,
Коментари Харесай

Тръмп: Налагаме нови санкции на КНДР

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп употребява " Туитър ", с цел да разгласи, че нови " огромни " наказания ще бъдат наложени на КНДР след последното ракетно тестване на тоталитарния режим.

 Тръмп за изстреляната ракета от КНДР: Ситуация, с която ще се оправим
Тръмп за изстреляната ракета от КНДР: Ситуация, с която ще се оправим

НАТО: Пхенян подкопава районната и интернационалната сигурност

Преди малко разговарях с президента на Китай Си Дзинпин по отношение на провокативните дейности на Северна Корея. Днес спомагателни огромни наказания ще бъдат наложени на Северна Корея, означи той и добави, че ще се оправят със обстановката.

Белият дом осведоми, представен от Агенция Франс Прес, че Тръмп е разискал ракетното тестване по време на телефонен диалог със Си Дзинпин. Президентът на Съединени американски щати е призовал Китай да употребява " всички налични лостове " за оказване на въздействие върху КНДР, с цел да се откаже от провокациите и да се върне на пътя на нуклеарно разоръжаване на Корейския полуостров.

 Пхенян изстреля нова балистична ракета
Пхенян изстреля нова балистична ракета

След съвсем двумесечно мъртвило...

Президентът Тръмп акцентира решимостта на Съединени американски щати да се защитят и да защитят съдружниците си от растящата опасност от страна на севернокорейския режим. Президентът Тръмп акцентира нуждата Китай да употребява всички налични лостове за оказване на влияние и увещание на Северна Корея да престане с провокациите и се върне на пътя за нуклеарно разоръжаване, се споделя в известието, представено от ТАСС.

 Китай
Китай " съществено угрижен " от ракетното тестване на Северна Корея

Настоя Пхенян да се придържа към резолюциите на Съвета на сигурност

По-рано американският водач увери, че обстановката ще бъде позволена след новото сполучливо тестване на ракета от Пхенян.

Държавната телевизия на КНДР разгласи, че междуконтиненталната балистична ракета Hwasong-15 може да доближи до територията на Съединени американски щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР