Президентът на САЩ Доналд Тръмп използва Туитър, за да нападне

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп използва Туитър, за да нападне
Коментари Харесай

Тръмп нарече топ демократ лъжец

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп употребява " Туитър ", с цел да нападне топ демократа Адам Шиф от Комисията за разузнаване към Камарата на представителите на Съединени американски щати.

Тръмп упрекна Шиф, че нелегално е позволил приключване на конфиденциална информация по отношение на оповестения през предходната седмица меморандум, написан от ръководителя на Комисията по разузнаване Девин Нунес от Републиканската партия.

 В Съединени американски щати разсекретиха противоречив меморандум за следствието на Русия Обновена
В Съединени американски щати разсекретиха противоречив меморандум за следствието на Русия

Белият дом не е правил редакция на меморандума

Американският водач също постави демократа от Калифорния в листата с " най-големите лъжци и издайници във Вашингтон ", нареждайки го до някогашния шеф на ФБР Джеймс Коми, демократа Марк Уорнър от Комисията за разузнаване към Сената, някогашния шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Бренън и някогашния шеф на Националното разузнаване Джеймс Клапър.

" Малкият Адам Шиф, който обезверено се бори за по-висока позиция, е един от най-големите лъжци и издайници във Вашингтон, тъкмо се подрежда до Коми, Уорнър, Бренън и Клапър. Адам позволи нелегално приключване на конфиденциална информация от чуване в комисия. Трябва да бъде спрян ", прикани американският президент в обществената мрежа.

Доналд Тръмп също употребява " Туитър " да нападне Демократическата партия по отношение на настояването им за универсално опазване на здравето. Тръмп акцентира, че демократите желаят да усилят налозите, с цел да финансират " неперсонално " опазване на здравето, сходно на това на Англия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР