Президентът на САЩ Доналд Тръмп използва Туитър, за да коментира

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп използва Туитър, за да коментира
Коментари Харесай

Тръмп за разследването на Мълър: А имейлите на Клинтън

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп употребява " Туитър ", с цел да разяснява следствието на някогашния специфичен прокурор Робърт Мълър, макар че преди разгласи, че не възнамерява да гледа чуването на Мълър пред Конгреса.

Днес Мълър ще даде показания пред Комисията по правни въпроси и Комисията по разузнаване към Камарата на представителите . Не се чака да заяви нови сензационни неща от извършеното от него следствие.
 Правосъдното министерство с опит да редуцира показанията на Мълър
Правосъдното министерство с опит да редуцира показанията на Мълър

Мълър ще приказва към 4 часа, като ще се яви пред 2 комисии на Конгреса

Американският водач попита Мълър за какво не проверява Хилари Клинтън за случая с потребления частен имейл. Той попита още за какво Клинтън е изтрила 33 000 имейла незабавно след приемане на призовка от Конгреса на Съединени американски щати. Вероятно е имала положителни юристи , акцентира Тръмп.

Бившият държавен секретар беше разследван за потребление на частен имейл по време на служебните си отговорности. Разследването приключи без покачване на обвинявания.
 Отлагат със седмица чуването на Мълър в Конгреса
Отлагат със седмица чуването на Мълър в Конгреса

По негова молба…

В заключителния отчет Мълър разказва в детайли 11 образеца на евентуално възпрепятстване на правораздаването от страна на президента на Съединени американски щати . Но някогашният специфичен прокурор избра да не упреква Тръмп във възпрепятстване на правораздаването, тъй като има огромен спор дали могат да се повдигат обвинявания на настоящ президент. Така той остави решението на Конгреса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР