Президентът на САЩ Доналд Тръмп използва Туитър, за да хвърли

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп използва Туитър, за да хвърли
Коментари Харесай

Тръмп пак захапа Берлин: Мигрантите увеличиха престъпленията в Германия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп употребява " Туитър ", с цел да хвърли виновността върху мигрантските политики на Европа за 10-процентно нарастване на закононарушенията в Германия . Той прикани за попречване на сходно развиване в Съединени американски щати посредством " по-умна " имиграционна политика.

Той сложи под въпрос формалната немска статистика.

" Престъпленията в Германия се усилиха с спомагателни 10% (властите не желаят да оповестят тези престъпления), откогато одобриха имигранти. В други страни е по-лошо. Америка, бъди интелигентна ", написа Тръмп в " Туитър ".

Вчера американският водач се прицели в Германия, заявявайки, че държавното управление на Германия губи поддръжката на народа си поради възходящия проблем с мигрантите.

 Тръмп плете интриги: Германците се обръщат против държавното управление си
Тръмп плете интриги: Германците се обръщат против държавното управление си

Заради възходящия проблем с мигрантите

Държавният глава нападна и демократите, защото съгласно него са главният проблем. По думите му демократите виждат незаконните имигранти като евентуални гласоподаватели и заради тази повода отхвърлят да сътрудничат за имиграционната промяна.

" Ако нямате граници, няма да имате страна. Винаги би трябвало да арестуваме хората, които влизат в страната ни нелегално. От 12 000 деца 10 000 са изпратени от техните родители по доста рисков път, единствено 2000 са с родителите си, мнозина от тях се пробваха да влязат в страната нелегално няколко пъти. Сега е най-хубавата опция за Конгреса да промени неуместните и остарели имиграционни закони ", написа Тръмп в обществената мрежа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР