Президентът на САЩ Доналд Тръмп излезе с коментар за масовите

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп излезе с коментар за масовите
Коментари Харесай

Тръмп: Понякога е нужен протест, за да се излекуваме

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп излезе с коментар за всеобщите митинги в Бостън, щата Масачузетс. Той написа в Туитър, че страната ще се „ излекува “ с помощта на всеобщите митинги.

Тръмп: Ненавистта и фанатизмът нямат място в Америка

„ Страната ни е разграничена от десетилетия. Понякога е необходим митинг, с цел да се излекуваме. Ще се излекуваме и ще станем по-силни от всеки път “, написа той.
Той добави, че желае да приветства стачкуващите срещу фанатизма и омразата в Бостън.
 Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп БГНЕС
Хиляди хора излязоха по улиците на Бостън, с цел да стачкуват против омразата и расизма. Шествието, в което се счита, че са се присъединили към 40 000 души, бе реакция на демонстрацията на десните деятели, които проведоха в града протест за свободата на словото.
 Протести Бостън БГНЕС

Коментар на Обама стана най-харесваният туит в историята

Хиляди се включиха и в демонстрацията в поддръжка на свободата на словото, само че тя отстъпваше доста по брой на участниците. Акцията, в която са взели присъединяване към 15 000 индивида, бе проведена седмица, откакто в конфликти сред крайнодесни деятели и техните съперници в град Шарлотсвил, щата Вирджиния, почина един човек и бяха ранени десетки.
 Протести Бостън БГНЕС
Организаторите на " Митинга на свободното слово " обществено се дистанцираха от неонацистите и белите супремасисти, които подстрекаха към принуждение в Шарлотсвил на 12 август.
 
След края на деянията в Бостън полицията заяви за 27 задържани, предадоха Ройтерс и ТАСС. Те са били арестувани по време на къси битки с полицията, в които те замеряли служителите на реда с камъни и с бутилки с урина, сподели полицейски комисар Уилям Еванс.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР