Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания са

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания са
Коментари Харесай

Доналд и Мелания Тръмп заразени с новия коронавирус

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания са с позитивни проби за новия ковид (COVID-19).

Това заяви той в профила си в " Туитър ".

" Първата дама и аз дадохме позитивни проби за COVID-19. Ще стартираме неотложно нашата карантина и процеса по възобновяване. Ще се оправим ЗАЕДНО ", написа Тръмп.

Tonight, and I tested positive for COVID-19. We will begin our quarantine and recovery process immediately. We will get through this TOGETHER!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)
Положителната проба на Тръмп идва след новината, че Хоуп Хикс, най-високопоставеният консултант и приближен асистент, също е дала позитивна проба за новия ковид.

Хикс пътува постоянно с президента със самолета Air Force One и дружно с други високопоставени съветници го съпровожда до Охайо за дебата с Джо Байдън във вторник и до Минесота за избирателен протест в сряда.
 Близка съветничка на Тръмп е с ковид
Близка съветничка на Тръмп е с ковид

Доналд и Мелания Тръмп са дали проби за проучване...

Тръмп, който се тестваше постоянно за вируса, през последните седмици съблюдава непоколебим график за пътувания в цялата страна, провеждайки манифестации с хиляди хора в навечерието на изборите на 3 ноември, макар предизвестията от експерти в региона на публичното здраве против събития с огромни тълпи.

Тръмп е подложен на остра рецензия поради отговора си на пандемията на ковид, която умъртви над 200 000 души единствено в Съединени американски щати. Президентът популяризира ръководството на рецесията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР