Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания пристигнаха

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания пристигнаха
Коментари Харесай

Тръмп в ударения от бурята Тексас: Това е бедствие от исторически мащаб

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания дойдоха в тексаския град Корпъс Кристи, с цел да се срещнат с организации, помагащи на засегнатите от бурята Харви, която опустоши щата, съобщи Франс прес.

Президентският аероплан " Еър форс уан " кацна на летището на пристанищния град, ситуиран на към 350 км югозападно от мегаполиса Хюстън, който се бори с невиждани наводнения. След това президентското семейство ще посети град Остин, ситуиран на север.

Хиляди в Хюстън търсят леговище от наводненията, арестуваха мародери

Президентът беше облечен в дъждобранно яке и бяла шапка с надпис " Съединени американски щати ". При слизането си от самолета той приветства за малко събралите се, преди да влезе в президентската лимузина, която го чакаше. Първата дама беше заменила обувките си на високи токчета с бели обувки за тенис.
 Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания дойдоха в Корпъс Кристи, Тексас. Щатът е ударен от най-мощната стихия от десетилетия. БГНЕС
ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ КАТАСТРОФАЛНОТО НАВОДНЕНИЕ В ХЮСТЪН

" Това е злополучие от исторически мащаб ", сподели Тръмп при първата си среща с локални ръководители.

Президентът ще внимава доста наличието му в Тексас да не попречи на дейностите за възобновяване от бедствието, съобщи говорителката на Белия дом Сара Хъкаби Сандърс, представена от Асошиейтед прес. Тя добави, че визитите на Тръмп в Корпъс Кристи и в Остин имат за цел да покажат съгласуваност на всички нива на държавното управление и да положат основите за възобновяване след бурята, което се чака да бъде дълготрайно.

Призракът на заболяванията витае в наводнените от бурята Харви региони в Съединени американски щати

С Тръмп пътуват министърът на опазването на здравето и филантропичните въпроси Томас Прайс, министърът на жилищното строителство и градоустройството Бен Карсън, и ръководителката на Управлението по въпросите на дребния бизнес Линда Макмеън. Те ще се срещнат с сътрудниците си в Тексас.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ БЕДСТВИЕТО В ТЕКСАС

Президентът на Съединени американски щати ще се срещне в Корпъс кристи с тексаския губернатор Грег Абът и с шефа на Федералната организация за изключителните обстановки (ФЕМА) Уилям Лонг, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР