Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания посетиха

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания посетиха
Коментари Харесай

Сем. Тръмп посети Бъкингамския дворец! Мелания облечена в стил "Даяна"

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания посетиха Бъкингамския замък, с цел да се срещнат с кралица Елизабет II, принц Чарлз и Камила. Те получиха специфичен привет с оръжие в тяхна чест.


Кралицата се ръкува топло с Доналд Тръмп и се усмихна необятно, преди да се обърне, с цел да поздрави първата дама. Тогава Тръмп и кралското семейство влязоха вътре в двореца.

49-годишната първа дама на Съединени американски щати отдаде безсловесна респект на постоянно стилния жанр на Даяна, избирайки тоалет в една от обичаните цветови комбинации на трагично починалата принцеса - бяло и тъмносиньо.


Както БЛИЦ по-рано заяви, Тръмп дойде на тридневно държавно посещаване във Англия. На лондонското летище Станстед Тръмп беше посрещнат от посланика на Съединени американски щати във Англия Уди Джонсън, външния министър Джереми Хънт и други публични лица. Той мина козирувайки край 20-те бойци от почетната рота и се качи на президентския хеликоптер, с който отпътува за столицата.



Принц Хари също ще се срещне с Доналд и Мелания Тръмп, само че Меган Маркъл ще остане настрани и ще се грижи за бебето Арчи, написа DailyMail.



Тази вечер нейно величество ще бъде хазаин на държавен прием в чест на американския президент, по едно и също време на открито ще се проведат всеобщи митинги поради напрежението сред Доналд Тръмп и кмета на Лондон Садик Хан, който съпоставя Тръмп с фашистите от ХХ век. Кацайки в Лондон, американският президент съобщи: „ Той е малък несретник, който би трябвало да се концентрира върху престъпността в Лондон, а не върху мен “.

Превод: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР