Президентът на САЩ Доналд Тръмп и опонентът му Джо Байдън

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и опонентът му Джо Байдън
Коментари Харесай

Финален спринт на Тръмп и Байдън в ключови щати ден преди изборите

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и съперникът му Джо Байдън с финален късмет за привличане на гласоподаватели в щати , които се чакат да решат спечелилия на президентските избори във вторник. Финалният спринт е на фона на рекордно висока изборна интензивност на ранното гласоподаване и нерешителност от страна на компаниите поради опасения от вълнения в деня на вота, осведоми " Ройтерс ".
 Преди Тръмп да завоюва за първи път
Преди Тръмп да завоюва за първи път

Сула разсъждава дали има някакво предписание, нещо оттатък анализите и диаграмите, оттатък причините и свидетелствата, което да кара българите да изберат Тръмп или Байдън (при все че никой не чака от тях подобен избор)

Демократът води на национално равнище на множеството социологически изследвания . Тръмп ще се опита да избегне ориста на Джордж Буш през 1992 година, когато изгуби борбата за преизбиране.

Надпреварата в основните щати към момента дава късмет на Тръмп да събере нужните 270 гласа в Избирателната гилдия, с цел да завоюва изборите.
 Тръмп има 10% късмет да завоюва президентските избори
Тръмп има 10% късмет да завоюва президентските избори

Тръмп евентуално може да се възползва от Избирателната гилдия

74-годишният водач ще организира пет митинга в Северна Каролина, Пенсилвания, Уисконсин и Мичиган. Той завоюва тези щати против Хилари Клинтън през 2016 година, само че социологическите изследвания демонстрират, че Байдън е с огромни шансове да ги извоюва.

77-годишният Байдън ще се концентрира върху Пенсилвания и Охайо.
 Байдън води на Тръмп с 8% ден преди вота
Байдън води на Тръмп с 8% ден преди вота

Байдън има преднина в Колорадо, Флорида, Мичиган, Минесота, Пенсилвания и Уисконсин

Рекордни 95 милиона американци са взели участие на ранното гласоподаване, съгласно U.S. Elections Project на Университета на Флорида. Това значи 69% от всички дали своят вот на изборите през 2016 година и съставлява 40% от всички американци, които имат право на глас. Гласуването се организира под сянката на пандемията от ковид.

По време на невижданото гласоподаване са пуснати 60 милиони бюлетини по пощата . Може да отнеме дни или седмици за преброяването им в някои щати, което значи, че има възможност спечелилият да не бъде разгласен няколко часа след затваряне на изборните секции във вторник вечерта, както е по традиция.
 Нито един изборен регион във Англия не поддържа Тръмп
Нито един изборен регион във Англия не поддържа Тръмп

Кандидатът на демократите ще завоюва във всеки английски изборен регион

Тръмп ще приключи акцията си в Мичиган, на същото място, където приключи акцията през 2016 година

Байдън и Камала Харис ще прекарат по-голямата част от днешния ден в Пенсилвания, който e решителен за победа на демократите. Бившият вицепрезидент също ще посети Охайо, който бе извоюван от Тръмп преди четири години, само че изследванията в този момент демонстрират, че и двамата претенденти имат късмет за победа.
 ФБР проверява поддръжници на Тръмп, притиснали рейс от акцията на Байдън в Тексас
ФБР проверява поддръжници на Тръмп, притиснали рейс от акцията на Байдън в Тексас

Germany enters month-long shutdown in bid to bring down virus numbers

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама ще взе участие на протест в Атланта, а акцията в интерес на Байдън ще приключи в Маями.

Американският водач още веднъж подложи на подозрение честността на президентския избор. Той не счита, че е почтено да се чака резултатът дълго време след изборния ден. Щати като Пенсилвания и Уисконсин няма да стартират преброяването на пуснатите по пощата бюлетини до изборния ден.
 Тръмп заплаши да уволни Фаучи след изборите
Тръмп заплаши да уволни Фаучи след изборите

Американският водач съобщи, че той е почтен човек, само че прави огромна греша
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР