Президентът на САЩ Доналд Тръмп говори в Белия дом за

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп говори в Белия дом за
Коментари Харесай

Тръмп отменя санкциите срещу Турция, обяви трайно примирие в Сирия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп приказва в Белия дом за това, което разгласи за " огромен триумф " по границата сред Турция и Сирия , като разгласи, че Съединени американски щати ще анулират глобите против Анкара след трайно прекъсване на огъня , реализирано в раздраната от война страна, оповестяват международните осведомителни организации.

Тръмп настоя, че Съединени американски щати и единствено Съединени американски щати са виновни за прекъсването на огъня , само че добави, че е време " дано някой различен да се бие в този отдалечен обагрен с кръв пясък ".

Той добави, че се надява прекъсването на огъня да бъде " непрекъснато ", само че че в " тази част на света ", което значи Близкия изток, било мъчно да се планува бъдещето .
 От ДАЕШ до петрола в Сирия: Пет огромни неистини на Тръмп за политиката му в Сирия
От ДАЕШ до петрола в Сирия: Пет огромни неистини на Тръмп за политиката му в Сирия

Тръмп направи няколко неточни или подвеждащи изказвания

" Безброй човешки животи в този момент са избавени ", уточни Тръмп, допълвайки: " Постигнахме този резултат, без да пролеем и капка американска кръ в. "

Президентът на Съединени американски щати добави, че " дребен брой " американски бойци щели да останат в Сирия - в регионите, " където те имат нефт ".

Тръмп сподели, че кюрдските военни водачи са го уверили, че пандизчиите от терористичната формация ДАЕШ ( " Ислямска страна " ), които са избягали от пандизите - дребен брой по думите му, че значително са били хванати още веднъж , и добави, че неговата политика в Сирия избавила живота на " доста, доста кюрди ".
 Тръмп: Голям триумф в Сирия, кюрдите са в сигурност, благодаря ви
Тръмп: Голям триумф в Сирия, кюрдите са в сигурност, благодаря ви

Голям триумф на границата Турция/Сирия

След като Турция нахлу в Северна Сирия, няколкостотин бойци на ДАЕШ избягаха от пандизите, американските войски се изтеглиха от региона, а Америка загуби въздействие в района.

Турция и Русия реализираха съглашение през вчерашния ден, което ще промени картата на Североизточна Сирия, инсталирайки техните сили по продължение на границата и попълвайки празнината, оставена от внезапното евакуиране на американските войски.
 Помпео: Тръмп е изцяло подготвен за военни дейности против Турция
Помпео: Тръмп е изцяло подготвен за военни дейности против Турция

Парадоксална обстановка за НАТО, а в " Инджирлик " има 50 американски нуклеарни бомби
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР