Президентът на САЩ Доналд Тръмп е заявил, че на срещата

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е заявил, че на срещата
Коментари Харесай

Тръмп разказа за обидения Путин

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е декларирал, че на срещата на върха на Азиатско-Тихоокеанското икономическо съдействие във Виетнам е попитал съветския си сътрудник Владимир Путин за намесата на Москва в американските избори през 2016 година и Путин за следващ път е опровергал  Русия да има каквато и да е интервенция в предизборния развой, оповестява „ Ройтерс ”. Американският водач даже добавил, че Путин се усеща засегнат от сходни обвинявания. Държавният глава е показал, че следствието, което Съединени американски щати води, попречва подобряването на връзките сред двете страни.

Тръмп добавил, че е провел два или три къси диалога с Путин, които са минали в доброжелателна атмосфера, „ Струва ми се, че изпитваме доста положителни усеща един към различен, имаме положителни връзки, макар че не се познаваме задоволително добре”, отбелязал той.

Руският президент заяви пред публицисти, че с Тръмп главно са разискали тематиките на форума. И означи, че връзките сред Москва и Вашингтон към момента не са излезли от рецесията.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР