Президентът на САЩ Доналд Тръмп е с най-високия рейтинг на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е с най-високия рейтинг на
Коментари Харесай

Тръмп с рекорден рейтинг на одобрение от 3 г.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е с най-високия рейтинг на утвърждение от три години, демонстрира социологическо изследване на " Галъп ".

Проведеното от 16 до 29 януари проучване сочи, че 49% от интервюираните утвърждават ръководството на Тръмп. 94% от републиканците и 42% от самостоятелните утвърждават работата му. При демократите има спад от 10% на 7 на 100.

Тръмп има най-високия рейтинг на утвърждение по повод представянето на стопанската система (63%) от всеки различен държавен глава на Съединени американски щати от рейтинга на Джордж У. Буш след терористичните офанзиви на 11 септември.

В разбора си " Галъп " написа, че в близко бъдеще ще стане ясно дали поддръжката за Тръмп е вследствие на рецензията по адрес на импийчмънт процеса, мощната стопанска система или други фактори. Ако се основава на импийчмънта, рейтингът на американския водач може да се върне към равнищата преди процеса в Сената, както стана и с Бил Клинтън. В рамките на два месеца след оправдаването на Клинтън през февруари 1999 година рейтингът му се върна до равнищата преди процеса, разясняват от организацията.

Ако рейтингът на Тръмп се е покачил поради стопанската система на Съединени американски щати, поддръжката за него може да се усили през годината, както при Роналд Рейгън през 1984 година, при Клинтън през 1996 година и при Барак Обама през 2012 година Всички тези президенти бяха на власт по време на интервали на стабилно икономическо усъвършенстване и бяха избрани отново, акцентират от " Галъп ".

Самият Тръмп употребява " Туитър ", с цел да се похвали за триумфа си в Айова.

Демократическата партия в Айова в действителност изпадна в безпорядък за разлика от Републиканската партия. Аз съм избран отново с най-високия резултат в историята на този популярен щат, като победих предходния връх на президента Обама с доста. 97 на 100 плюс на вота. Благодаря ви, Айова, написа американският водач в " Туитър ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР