Президентът на САЩ Доналд Тръмп е решил да спре въвеждането

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е решил да спре въвеждането
Коментари Харесай

Тръмп е спрял новите санкции срещу Русия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е решил да спре въвеждането на нови наказания против Русия, оповестиха американски и английски издания. Според " Вашингтон пост " Тръмп персонално е спрял налагането на глобите след диалози със съветниците си по националната сигурност, пред които е изразил неодобрение от оповестяването им, преди да се е убедил, че те са нужни.
Представители на администрацията декларират, че икономическите наказания и други вероятни ограничения против Русия са подложени на сериозен разбор, само че президентът на Съединени американски щати не е дал позволение за въвеждането им. Според тях е малко евентуално той да утвърди нови наказания без други дейности от съветска страна, които да го подбуден.
В неделя американската непрекъсната представителка в Организация на обединените нации Ники Хейли сподели, че ще бъдат наложени наказания, а в понеделник говорителката на Белия дом Сара Сандърс съобщи единствено, че администрацията обмисля такава мярка. Поради неналичието на непрекъснато настоящ държавен секретар на Съединени американски щати Хейли на процедура е лицето на американската дипломация, отбелязва изданието.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР