Президентът на САЩ Доналд Тръмп е призоваван да бъде безкомпромисен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е призоваван да бъде безкомпромисен
Коментари Харесай

Призовават Тръмп да е безкомпромисен на търговските преговори с Лондон след Брекзит

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е призоваван да бъде праволинеен с Англия по време на комерсиалните договаряния след Брекзит , написа " Хъфингтън пост ".

В публикацията се отбелязва, че комерсиалното министерство на Съединени американски щати е поискало от промишлеността да разбере президентът какво би трябвало да извлече от Англия след излизането й от Общността.
 Корбин изпрати писмо на Мей с настояванията на лейбъристите за Брекзит
Корбин изпрати писмо на Мей с настояванията на лейбъристите за Брекзит

Иска придържане към разпоредбите на митническия съюз

Част от отговорите на лобистите, наети от огромните компании, включват: Промяна в процедурите на Националната здравна работа при пазаруване на медикаменти от Съединени американски щати, с цел да дава отговор на настояванията на американските фармацевтични компании; Англия да анулира някои подходи що се отнася до стандартите за сигурност на храните ; промени в английските закони, които ще разрешат на задгранични компании да съдят страната и унищожаване на ограниченията, които пазят обичайните английски артикули.

Лобистите са излезли с повече от 130 претенции , в това число узаконяване на рискови пестициди; по-слаба отбрана на персоналните данни на потребителите; да се разреши продажба на телешко и свинско с хормони и хлорирани пилета; да се отстранен държавните дотации за развъждане на наедрял рогат добитък на Острова; да се разреши продажба на ГМО храна с минимална регулация; да се отстрани наличието от етикетите на хранителни артикули, че се продава ГМО; да се подсигурява, че английска информация може да бъде излъчена на непознати правителства; повече антибиотици при развъждането на животни и други.
 Туск даде обещание „ особено място в ада” на поддръжниците на Брекзит
Туск даде обещание „ особено място в пъкъла ” на поддръжниците на Брекзит

Чудя се по какъв начин наподобява специфичното място в пъкъла за тези

Информацията е обявена на фона на напрежението сред Англия и Европейския съюз. Все още има огромна възможност Обединеното кралство да напусне Общността без съглашение и това да провокира безпорядък.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР