Президентът на САЩ Доналд Тръмп е признал в началото на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е признал в началото на
Коментари Харесай

Тръмп признал пред Боб Удуърд, че Covid-19 е смъртоносен, но публично излъгал

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е признал в началото на февруари пред известния публицист Боб Удуърд , че новият ковид е " гибелен " , само че в идващите седмици американският водач обществено омаловажи опасността за здравето на американците.

Американската медия Си Ен Ен, която се е сдобила с копие на новата книга на Удуърд, осведоми, че журналистът е интервюирал Тръмп на 7 февруари. По време на изявлението президентът е разкрил, че знае, че коронавирусът е пет пъти по-смъртоносен от сезонния грип. Тръмп обаче решил да не споделя на обществото за сериозността на болестта и опасността за публичното здраве в Съединени американски щати.
 Боб Удуърд с нова книга за Тръмп и
Боб Удуърд с нова книга за Тръмп и " любовните писма " с Ким Чен-ун

Първо беше боязън, а в този момент яд

" Винаги съм желал да го омаловажа ", призна Тръмп пред Боб Удуърд повече от месец по-късно. " Все още ми харесва да го подценявам, тъй като не желая да сътворявам суматоха ", добавил американският водач.

След публикуването на книгата си " Страх " през 2018 година, именитият проверяващ публицист Боб Удуърд излиза с нова книга за президента Доналд Тръмп, озаглавена " Гняв " . В нея се разкриват зашеметяващи детайлности за държанието и решенията на американския водач.

Книгата ще бъде издадена от Simon & Schuster на 15 септември. Същата издателска къща разгласява по-рано тази година книги на и
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР