Президентът на САЩ Доналд Тръмп е получил много топло и

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е получил много топло и
Коментари Харесай

Ким Чен Ун покани Тръмп на втора среща с топло писмо

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е получил " доста топло " и " позитивно " писмо от севернокорейския водач Ким Чен Ун, в което той показва предпочитание да бъде проведена нова среща, предадоха международните организации, като се позоваха на известие на Белия дом.


" Ние сме отворени към концепцията и към този момент започнахме да се координираме такава среща, която ще бъде втора след историческата от 12 юни в Сингапур ", сподели говорителката на Белия дом Сара Сандърс.

Тя загатна за " прогрес ", говорейки за Северна Корея и сподели, че военният парат без междуконтинентални ракети в Пхенян през вчерашния ден е " гаранция за доброжелателността " на Северна Корея в процеса за денуклеаризация.
 Военният церемониал в Пхенян мина без нуклеарна и ракетна бойна техника Военният церемониал в Пхенян мина без нуклеарна и ракетна бойна техника
Без проявление на междуконтинентални ракети мина военният церемониал в Пхенян за 70-тата годишнина от основаването на Северна Корея. Липсата на нуклеарна и...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР