Президентът на САЩ Доналд Тръмп е наредил окончателното изтегляне на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е наредил окончателното изтегляне на
Коментари Харесай

САЩ се изтеглят от Сирия, Тръмп обяви победа над ИДИЛ

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е наредил окончателното евакуиране на американските войски от Сирия. Това оповестява " Блумбърг ", като се базира на формален източник, непосредствен на американския държавен глава. Президентът в огромна степен удостовери това и със своя обява в " Туитър ",  осведоми " Канал 3 ".

" Победихме " Ислямска страна " в Сирия, което по време на моето президентство беше единствената причина да сме там ", написа Тръмп.

Администрацията на американския президент има намерение неотложно да стартира изтеглянето на американския боен контингент от Сирия, оповестява и " Вашингтон поуст ".

Това бе доказано и от представителя на Белия дом Сара Сандърс. 

" Започнахме да изтегляме американските войски, преминавайки към идната фаза на тази акция ", означи тя в документално изказване.

Съединени американски щати обаче са безапелационни, че взаимоотношението с сътрудниците в района ще продължи. Това удостовери представителят на Министерството на защитата Роб Манинг, откакто преди този момент самият министър Джеймс Матис даже бе декларирал подготвеност американските военни, които са към 2000, да останат в Сирия.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР