Президентът на САЩ Доналд Тръмп е изпратил съобщение до Иран

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е изпратил съобщение до Иран
Коментари Харесай

Тръмп с ултиматум към Иран

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е изпратил известие до Иран през Оман за идни военни удари. Това обявиха ирански публични лица, представени от Ройтерс.

По-рано излязоха информации, че Тръмп е разпоредил военни удари против Иран. Впоследствие той е трансформирал заповедите си.

„ В своето известие Тръмп съобщи, че е срещу каквато и да е война с Иран. Той изрази предпочитание за диалози с иранските представители по разнообразни въпроси и даде къс период за отговор. Иранският отговор беше, че аятолах Али Хаменей би трябвало да вземе решение. Той трябваше да каже своята позиция “, съобщи иранския представител.

Според второ публично лице на оманският представител е било декларирано, че иранският водач е срещу всевъзможни диалози, само че че ще получи известието. Било е отправено известие, че при вероятно нахлуване ще има последици за целия район и интернационално състояние.

Напрежението сред двете страни се обтегна, откакто Иран смъкна американски дрон. Иран упорства, че това е станало в нейното въздушно пространство, до момента в който съгласно Съединени американски щати случаят е бил над интернационалните води.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР