Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Няма пък да се откажа от социалните медии

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила ясно даде да се разбере, че няма да се откаже от навика си да туитва, съобщи Асошиейтед прес.

"Само Медиите на Лъжливите Новини и враговете на Тръмп желаят да спра да употребявам Социалните Медии (110 милиона души). Това е единственият метод да изкарам истината нескрито! ", написа Тръмп в Туитър през днешния ден.

Туитът идва след вчерашното назначение на о.р. военачалник Джон Кели за шеф на кабинета на Тръмп, с цел да внесе ред в обхванатия от безпорядък Бял дом. Същия ден Кели уволни новия шеф на връзките Антъни Скарамучи и промени йерархическата конструкция по този начин, че всички високопоставени чиновници да се регистрират пред него.

Тези решения на Кели бяха похвалени от съдружници на Тръмп и конгресмени, които показаха вяра, че новият шеф на кабинета ще потуши вътрешните спорове и ще придвижи политическия дневен ред след шест месеца блъсканица. Не е ясно обаче до каква степен Кели ще може да управлява слабостта на Тръмп към възникване на спорове и правене на недомислени мнения в обществените медии, отбелязва АП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР